Het Rastaplas festival aan het Noord Aa van 22 en 23 juli was goed bevallen bij het publiek. Dit jaar de 14e editie. Het weer zat zaterdag middag mee, er scheen een lekker zonnetje. Even later een paar kleine buitjes. Dit weerhield de festivalgangers er niet van om volop te genieten. Een aantal bezoekers komt al vele jaren naar Zoetermeer voor dit festival.

DSCN5719

Artiesten

Voor de zaterdag stonden de volgende artiesten klaar, Jampara&The Batalion * The Mighty Twinkle Brothers * Exile Di Brave * Roots Creation * Joggo Music * King Shiloh Sound System. Voor de zondag, *Black Slate * Roots Palmera * Toe Maar &* Masego Soundsystem met Rootsman Sax & Nish Wadada

 

Sfeer

Er was een rustige en gemoedelijke sfeer. Op het festival stonden veel kraampjes en was er voor ieder wat wils. Er waren verschillende soorten food stands. Ook was er gedacht aan de kinderen.  Zij konden zich laten schminken en genieten van popcorn, pannenkoeken en heerlijk spelen. Door het mooie weer konden kinderen ook lekker spelen bij het Noord Aa strand. Volgens de bezoekers en organisatoren was het weer een geslaagd festival.

 

Tekst en Foto's: Jordy Bruijnius

-advertenties-

-goede doel-