adams500De succesvolle Broadway musical The Addams Family gaat dit weekend in première in Zoetermeer. Greg en Baud Productions heeft  alles uit de kast gehaald om deze wereldberoemde musical als eerste in Nederland te mogen brengen.

 

             

Doe – doe – doe – doe, klik, klik, doe – doe – doe - doe, klik, klik…

Een paar simpele noten werden een wereld beroemd melodietje die velen van ons nog steeds  bekend in de oren klinken. Velen van ons zijn opgegroeid met de televisieserie waarin de avonturen en de morbide humor van de familie ons gekluisterd aan de buis hielden. 

Vader Gomez, echtgenote Morticia, dochter Wednesday en zoontje Pugsly maar ook Lurch de butler, Uncle Fester zijn echtgenote. Ze zijn allemaal aanwezig in dit nieuwe musical avontuur. Wanneer de duistere dochter Wednesday verliefd wordt op Lucas Beineke, zet dit de zaken voor de levende, dode en onbesliste familieleden op zijn kop. De situatie loopt uit de hand als de familie Addams de nette familie Beineke uitnodigt voor een etentje.

De lat ligt hoog met deze musical, maar al eerder bij de preview liet de cast zien dat het de druk aankan. Met soms meerstemmige zang en super strakke dans liet de cast al een verpletterende indruk achter. Scènes met morbide humor worden afgewisseld met serieuze momenten.

De regisseurs voor deze productie zijn Tom Reinking en Anne Jansen. "De cast is een talentvolle groep, die net wij een gave voorstelling willen maken," aldus Tom Reinking. "Het is", zegt Anne Jansen, "een theatraal stuk met knallende muziek en een morbide randje, maar het kent ook diepe lagen. Iedereen haalt er iets anders uit."

The Addams Family speelt op 17, 18, 22, 23, 24 en 25 juni in het Q-seum , Industrieweg 5.

Kaartjes  zijn te koop voor 10 Euro via www.greg-baud.nl/tickets . Reserveer snel, want de voorstellingen zijn bijna uitverkocht.

 

Foto Marcel van der Linden

 

-advertenties-

-goede doel-