SAM 2142

Palet Welzijn heeft opnieuw een gezellige boerenmarkt georganiseerd die afgelopen zaterdag goed werd bezocht. De markt bestond uit verschillende kraampjes met o.a. handwerk zoals sieraden, gehaakte knuffels, kaartjes en ook bijvoorbeeld kleding en keramiek.

Ook Ipse de Bruggen had veel mooi en vooral bijzonder keramiek mee genomen voor de verkoop met een zacht prijsje. Deze kunstwerken worden gemaakt door mensen met een handicap of andere beperking op het dagactiviteiten centrum in Zoetermeer, aldus Huub Mulder van Ipse de Bruggen.

Palet Welzijn medewerker Veerle Broer organiseerde de markt nu voor de 2e keer en heeft alweer plannen voor de volgende editie met kraampjes met honing en zelf gemaakte jam.

 


Zo had elk kraampje wel een achtergrond... niet zomaar zijn al t moois door dames en of heren met n uit de hand gelopen hobby gemaakt. zo was er ook een kraampje met ook veel moois, die dame gaf mij een foldertje van UVV unie van vrijwilligers die ook heel veel dankbaar en veelzijdige hulp bieden.


Ook MEVE was van de partij met rekken vol kleding voor weinig geld. Maar het hoogtepunt van de markt was het rad van fortuin: men kon 2 loodjes voor een euro kopen en om de zoveel tijd werd er een slinger aan het rad gegeven en konden de mensen leuke prijsjes winnen.
Aan de kleintjes was ook gedacht, in een van de hallen stond een houten koe met stro balen waar de kinderen konden proberen de koe te melken. In het wijkrestaurant van Albrandswaard kon men hapjes en drinken bestellen en er stond ook een  dame met een kraampje met lekkere stroopwafels.


SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141SAM 2141

 

Tekst en foto's Marja de Laaf

-advertenties-

-goede doel-