rtl telekids hou t schoon castingHet grasveld links naast het bowling- en recreatiecentrum Westerpark is op zaterdag 20 mei de locatie voor de opnames van het RTL Telekids-programma ‘Hou ’t Schoon!’ Iedereen is welkom om tussen 10 en 12 uur twee enthousiaste Zoetermeerse teams aan te moedigen die meedoen aan deze spannende, humoristische, leuke en educatieve spelshow.


Acht Zoetermeerse kinderen, tussen 8 en 12 jaar strijden in twee groepen tegen elkaar. En samen pakken ze het zwerfafval aan. Het gaat om de vraag “Wie maakt Zoetermeer het schoonst?” Er worden diverse spellen gespeeld en een heuse stormbaan getrotseerd. Daarna gaan de beide teams de wijk in om diverse ludieke opdrachten uit te voeren. Om 17.00 uur vindt op het grasveld de spannende ontknoping plaats. Wethouder Marc Rosier maakt dan het winnende team bekend.

De winnaars krijgen diezelfde avond een echte buurtbarbecue. De vier teamleden mogen elk 20 mensen uitnodigen om gezellig mee te eten en te feesten.

Deze tv-spelshow is in Zoetermeer mogelijk gemaakt door het gemeentelijke project ‘Schoon is gewoon’ om zwerfafval in Zoetermeer te voorkomen. In het najaar zijn de opnames te zien op RTL8 bij RTL Telekids.

-advertenties-

-goede doel-