brandweerWoensdagochtend vroeg zijn een groot aantal auto’s in vlammen opgegaan bij een brand op een terrein van een autobedrijf gevestigd aan de Industrieweg. De brandweer schaalde bij aankomst al snel op naar grote brand.

De melding van de brand kwam omstreeks 05:15  op woensdagochtend 1 december binnen bij de brandweer. Eenmaal aangekomen bleken er meerdere voertuigen in brand te staan, waardoor de politie opschaalde naar grote brand. Brandweer eenheden uit omringende gemeenten zijn opgeroepen en ingezet bij het blussen. De brand kon doordat de geparkeerde voertuigen dicht bij elkaar stonden in combinatie met de harde wind zich snel uitbreiden. In totaal zijn er minstens vijftien voertuigen totaal uitgebrand. De brandweer heeft naastgelegen gebouwen tijdens het blussen natgehouden om overspringen van het vuur te voorkomen.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet duidelijk. Er wordt onderzoek naar gedaan waarbij brandstichting niet word uitgesloten.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-