drugs2De Politie Zoetermeer laat weten dat zij deze week een man hebben aangehouden die met verdovende middelen aan het verkeer deelnam. Na arrestatie van deze man, moest zijn auto verplaatst worden. De agent die dit deed ontdekte iets interessants.

Agenten lieten een bestuurder stoppen omdat zij het vermoeden hadden dat hij mogelijk onder invloed aan het verkeer deelnam. Dit bleek waar te zijn, de man had drugs gebruikt. Een bloedtest op het bureau bevestigde dit.

drugs1Bij de aanhouding gaven de agenten de man een stopteken, de bestuurder gaf hier gehoor aan en parkeerde zijn auto op een bushalte, achter de politiewagen. Na zijn arrestatie moest één van de agenten de auto wegrijden om het busverkeer niet te hinderen. Na het instappen zag hij in de opbergruimte in het portier verschillende pakjes drugs liggen. Na verder onderzoek bleek dit veel meer dan 'voor eigen gebruik' is toegestaan. De agent vond zowel zakjes soft- als harddrugs.

De auto, de drugs en het geld van de verdachte is in beslag genomen op verdenking van handel en bezit verdovende middelen. Verder onderzoek is in gang gezet.

 

Bron foto's: Politie Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-