BobbyEen 75-jarige vrouw liep dinsdag 28 juli met haar Chihuahua op de Titus Brandsmahove in Buytenwegh toen er plots een Stafford aan kwam rennen en het hondje greep. Bij de dierenarts moet het pootje van de Chihuahua worden afgezet. De totale kosten van de verzorging: 7.262,- euro.

De Amerikaanse Stafford liep aan de lijn toen hij het hondje Bobby, een Chihuahua aan viel. De vrouw zag hoe haar hondje ernstig gewond raakte en begon hard te gillen. Hierop liet de Stafford los. De eigenaresse van de Stafford nam de vlucht, de 75-jarige vrouw en haar zwaar gewonde hondje achter latend.

 

Hoge rekening

Bij de dierenarts aangekomen werd al snel duidelijk dat een spoed operatie de enige manier om het diertje te redden. Het linker achterpootje moest worden geamputeerd. Uiteindelijk heeft Bobby de operatie overleefd. Het vrouwtje is blij dat haar hondje er nog is, maar heeft nu een rekening van 7.262,- euro gekregen voor alle medische handelingen van de dierenarts. De vrouw weet niet hoe zij dit kan betalen en is ten einde raad.

Onverwacht goed nieuws

Tijdens het maken van dit bericht, liet de politie Zoetermeer weten dat de eigenaresse van de Stafford zich heeft gemeld bij de wijkagent. Hierdoor kan er gekeken worden of de verzekering de medische kosten zal dekken van Bobby.

 

Bron foto: Politie Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-