Een witte bestelauto reed dinsdagochtend in op een geparkeerde auto aan de Waardestraat in Oosterheem. De voorkant van de geparkeerde auto liep grote schade op en de voorbumper ligt er compleet af. De politie is op zoek naar een witte bestelauto met schade.

aanrijdingWaardestraatHet was rustig op dinsdag 4 augustus om 00.20 uur in de Waarderstraat in Oosterheem, toen er plots een flinke knal te horen was. Een stuk van de voorkant van een geparkeerde auto was er af gereden. De veroorzaker van deze aanrijding is doorgereden. Volgens de wet ben je strafbaar bij het doorrijden na een aanrijding als je redelijkerwijs had kunnen weten dat je een ongeval hebt veroorzaakt.

Gezien de schade aan de geparkeerde auto en de klap die de aanrijding heeft veroorzaakt, gaat de politie er vanuit dat de bestuurder moet weten dat hij in botsing is geweest. De politie zoekt getuigen van deze aanrijding of mensen die een witte bestelauto kennen die flinke schade heeft. Natuurlijk kan de verdachte ook zichzelf melden.

Heb jij informatie over deze aanrijding bel met 0900-8844.

Bron foto: Politie Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-