politie uniform 7De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling bij het recreatiegebied Noord Aa, zaterdagavond 20 juni. Een 16-jarige jongen uit Leidschendam werd door twee jongens mishandeld en liep hierbij lichte verwondingen op.

Omstreeks 19.35 uur ontving de politie een melding van een mishandeling ter hoogte van recreatiegebied Noord Aa. Tijdens een gezellige dag op het strand ontstond er na een aantal pesterijen spanning tussen het slachtoffer en een andere groep recreanten. Toen het 16-jarige slachtoffer zijn irritatie uitsprak ontstond er een woordenwisseling waarna hij door twee jongens werd mishandeld.

Als gevolg van een klap viel de jongen op de grond en was hij volgens getuigen korte tijd buiten bewustzijn. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel. Op enkele lichte verwondingen na, gaat het naar omstandigheden goed met hem.

 

Signalement

Beide jongens worden geschat in de leeftijd van 15 - 16 jaar oud. Dader 1 is ongeveer 1.75 cm lang, heeft een normaal postuur, blond haar en opvallend helder blauwe ogen. Hij was gekleed in een zwarte korte broek en zwart t-shirt.
Dader 2 is ongeveer 1.85 cm lang, met een mager postuur, vermoedelijk had hij krullend haar. Hij droeg een donkerblauw trainingspak met op de borst het merk Banlieu. Tijdens de mishandeling droeg hij een capuchon.

 

Getuigen

Bent u getuige of heeft u na de mishandeling iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen in het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0900 8844. Liever anoniem? Bel M 0800 7000.

-advertenties-

-goede doel-