stukv2 page 002De allereerste editie van het Summer Night Festival vindt plaats op 8 juni 2018. Het razend populaire trio OG3NE zal als hoofdact het podium betreden, maar ook verzorgen de boys van Stuk een optreden als DJ, evenals Davina. Een divers en talentvol gezelschap dat het Silverdome zal laten trillen van muziek.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.summer-night.nl . De prijzen: € 17,50,- voor een standaard kaartje, mensen die VIP willen verblijven, kunnen dat vanaf € 27,50,- per kaartje. De avond start vanaf 17:00 uur en is toegankelijk voor alle leeftijden.

Artiesten:

OG3NE is dé naam die het meest zal opvallen in dit rijtje. Niet zo verwonderlijk, want de zingende zusjes zijn voor 2018 bijna niet meer te boeken. Hun unieke drie-stemmen eenheid maakt furore in heel Europa en de optredens zijn stuk voor stuk uitverkocht.

Een heel ander verhaal is dat van Stuk. Deze mannen werden met hun vernieuwende aanpak een kijkcijferhit op YouTube. Er zit echter ook onvervalste DJ act bij de jongens in het bloed, en dat gaan ze laten horen in het Silverdome.

Davina Michelle blies de Amerikaanse zangeres P!NK uit haar stoel met haar loepzuivere vertolking van het nummer 'What about us' dat Davina Michelle op YouTube postte. Diezelfde avond nog en bijna 250.000 views in één dag verder, stond ze bij RTL Late Night om het nummer te vertolken, uitsluitend begeleid door een piano. De talentvolle zangeres post met grote regelmaat haar eigen versie van hits op YouTube en bouwt op die manier een grote schare fans op.

Zangeres Pleun Bierbooms, wie kent haar niet van The Voice of Holland. Haar geheel eigen stemgeluid met een enorm bereik wist de kijkers en de jury te overtuigen: dit is de beste stem van Nederland. Elke week treedt zij inmiddels meerdere keren op en ze heeft al diverse grote podia mogen betreden. Heel bijzonder dat in een relatief klein poppodium deze grootse stem te horen zal zijn.

Tenslotte Vinchenzo. Deze jonge zanger verraste ook bij The Voice of Holland het publiek en de jury met zijn bijzondere donkerbruine stem die van zijde gemaakt lijkt te zijn. Alle artiesten bij elkaar zullen zorgen voor een geweldige muzikale avond.

Daarnaast komt de cast van Temptation Island en Temptation Island VIPS ook naar Zoetermeer om met fans op de foto te gaan.

-advertenties-

-goede doel-