Lionsclub Soetermare is gestart met de kaartverkoop voor Koningsontbijt. De club organiseert dit jaar op 27 april voor de derde keer het Koningsontbijt op het Stadhuisplein. Van 9.00-11.00 uur zijn te (verwarmde) terrassen open om te ontbijten.

lionEen ontbijt kost €7,50 en bestaat uit broodjes, jus d’orange, een fruitsalade en nog meer. De omringende horeca zorgt voor een lekker kopje koffie of thee, helemaal gratis. Het Koningsontbijt is daarmee de eerste activiteit op het geheel vernieuwde Stadhuisplein.

Burgemeester Aptroot

Na de aubade en het Wilhelmus start het uitdelen van de ontbijt en kunt u plaatsnemen op een van de deelnemende terrassen aan het vernieuwde Stadhuisplein. Burgemeester Aptroot deelt, samen met de dames van Lionsclub Soetermare en vrijwilligers van stichting Piëzo de ontbijten uit.

 

Goed doel

Deelnemers aan het ontbijt steunen de stichting ALSopdeweg!; een organisatie die hulpmiddelen, die buiten de WMO of UWV vallen, aanbiedt aan mensen met ALS. Men kan de middelen zoals speciale stoelen, fietsen ,auto’s, Ipads, rolstoelen en dergelijke lenen of huren bij deze stichting. Na het overlijden van de patiënt komt alles weer retour en kunnen de hulpmiddelen snel ingezet worden voor hergebruik. 

Kaarten zijn te bestellen via www.soetermare.nl.

-advertenties-

-goede doel-