belastingformulierZiet u ook zo op tegen de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting? Veel mensen zien er tegen op en kunnen wel wat hulp gebruiken. Bij de Formulierenbrigade Zoetermeer kan de burger met een laag inkomen al jaren terecht voor ondersteuning bij de aangifte.

Tussen 1 maart en 1 mei 2018 is het weer tijd voor de aangifte 2017. De komende weken worden er op het Forum twee Workshops georganiseerd met tips voor de aangifte. De Formulierenbrigade Zoetermeer kan u bijvoorbeeld advies geven over het uitzoeken van de gegevens en het invullen van de aangifte.

De workshops worden gehouden op:

Donderdag 15 maart 2018 van 16-17 uur

Vrijdag 6 april van 19-20 uur

Locatie: Stadhuis-Forum Zoetermeer

 

Formulierenbrigade Zoetermeer

De FormulierenBrigade geeft Zoetermeerders praktische hulp, advies en informatie op het gebied van zorg, werk, inkomen en belastingen. Onze dienstverlening is onafhankelijk en gratis.

De FormulierenBrigade helpt bij het invullen van (digitale) formulieren, het schrijven van e-mails, brieven en bezwaarschriften.

U bent op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur van harte welkom in het inloopspreekuur. Komt dat niet goed uit, dan kunt u op afspraak ook ’s middags langskomen.

-advertenties-

-goede doel-