ZoetermeerfondsHet Initiatieven Gala is een initiatief van Het Zoetermeerfonds. Vrijdagavond 6 oktober organiseert het fonds een bijeenkomst waarbij de initiatiefnemers zijn uitgenodigd om de stand van zaken te horen en elkaar te ontmoeten.

Het Zoetermeerfonds is opgericht om ondernemende inwoners van Zoetermeer met goede ideeën voor de stad te helpen met het uitvoeren van hun plannen. Bij veel initiatieven speelt de gemeentelijke overheid een belangrijk rol. Zonder ondersteuning van de mensen in het gemeentehuis komt een initiatief vaak niet of heel moeizaam van de grond.

Onderzoeksbureau Whiteboxing heeft in het voorjaar van 2017 in opdracht van de gemeente Zoetermeer onderzoek gedaan naar de status van Maatschappelijke Initiatieven in Zoetermeer. Het eindrapport van Whiteboxing met daarin conclusies en aanbevelingen zal tijdens het gala worden gepresenteerd.

Aanmelden

Deelname is kosteloos maar als je de avond wil bijwonen moet je je wel inschrijven. Inschrijven kan via deze link: www.zoetermeerfonds.nl/gala.php

Het gala wordt gehouden bij Brood & Rozen, aan de Industrieweg 8 op bedrijventerrein Rokkehage.

-advertenties-

-goede doel-