Talentvolle Zoetermeerse jongerenbands kunnen zich weer opgeven voor de ‘Battle of the Bands’. Elk jaar gaan Zoetermeerse jongerenbands de strijd aan op een groot podium. Dit jaar op het splinternieuwe Cadenzaplein.

BotB16 Julius Philips‘Battle of the Bands’ is een wedstrijd bestemd voor jongeren uit Zoetermeer. Voorwaarde voor deelname is dan ook dat de bandleden niet ouder zijn dan 23 jaar en uit Zoetermeer komen. Vanwege te weinig aanmeldingen ging de voorronde in juni dit jaar helaas niet door. De bands die zich hadden opgegeven, gaan automatisch door naar de finale van de Battle of the Bands het Cadenzaplein op vrijdagavond 22 september 2017. Er is nog plek voor twee Zoetermeerse jongerenbands voor de finale! De eerste twee bands die zich aanmelden en voldoen aan de voorwaarden, mogen nog meestrijden tijdens de finale!

DVD opnemen

Vorig jaar won Julius Philips de titel ‘Beste Zoetermeerse Jongerenband 2016’. Naast de titel die je als winnaar van de battle verdient. Mag je als winnaar van de Battle of the Bands 2017 als band bij JJ Music House een DVD opnemen!

 

Aanmelden

Bands die mee willen doen kunnen zich voor 6 augustus 2017 aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of ga naar www.facebook.com/BattleoftheBandsZoetermeer, onder vermelding van de naam van de band, het aantal bandleden, een contactpersoon inclusief een mobiel telefoonnummer en de school of culturele instelling waar je met je band oefent.

Foto’s: Rick Juffermans

-advertenties-

-goede doel-