20171116 140159Welke kerstshow vind jij de mooiste, die van De Driesprong of die van Intratuin. Wij vroegen de lezers in onze lezersvraag naar welke show de voorkeur uitging. 3028 mensen zagen de vraag. Zo’n 25 lezers reageerden. Gezien dit aantal kunnen wij geen conclusie te trekken over welke show Zoetermeer het mooiste vindt.

Hierbij wel wat opmerkingen van lezers. Carla vindt dat de Driesprong meer sfeer heeft omdat ‘er niet zulke grote stukken tussen zitten.’ Lieke vindt de shows beide niet meer vernieuwend. Waarom niet wordt helaas niet duidelijk. Maar als ze moet kiezen, gaat ze voor de Driesprong: “Voor een tuincentrum dat niet tot een grote keten behoort en dus niet alles van hogerhand voorgeschoteld krijgt, vind ik dat ze het ontzettend leuk gedaan hebben.” Claudia vindt de Driesprong meer sfeer hebben en knusser. Trudi vindt de show van Intratuin ‘verrassend’. Van een aantal lezers krijgt Intratuin dikke uitroeptekens.

Duidelijk is wel dat de shows goed bezocht worden, niet alleen door Zoetermeerders, maar ook door bezoekers uit de  hele regio.

 

Zie hier onze artikelen over de Zoetermeerse kerstshows: Intratuin en Driesprong.

-advertenties-

-goede doel-