Meerpunt is het Zoetermeerse centrum voor Jeugd en Gezin waar je terecht kunt met al je vragen over opvoeden en opgroeien. Deze organisatie is de verbinding tussen organisaties die samenwerken rondom het gezin in Zoetermeer. Het ‘Aandachts(Meer)puntje' gaat deze week over pesten!

Vragen over opvoeding

Meerpunt werkt samen met verschillende organisaties. De Opvoedpoli is er één van. Ouders willen het beste voor hun kind, zichzelf en het gezin. Daarbij maken ze zich ook weleens zorgen. Wanneer u als ouder de antwoorden op uw vragen niet kunt vinden in uw directe omgeving, kunt u op zoek gaan naar professionele steun zoals de Opvoedpoli.

opvoedpoli

Wellicht heeft u al een hele zoektocht achter de rug en heeft u ervaren dat er wachtlijsten zijn in de jeugdzorg. U kunt naar een psycholoog, pedagoog of therapeut gaan, maar hebben zij dan het antwoord? Sommige ouders worden van het kastje naar de muur gestuurd, anderen krijgen hulp waar ze helemaal niet om gevraagd hebben. Het is een ingewikkelde zaak.

De Opvoedpoli is een onafhankelijke instelling. Ze hebben alles in huis om je bij te staan en je kunt direct terecht; “We zoeken samen naar oplossingen voor jouw vraag.”

Voor meer informatie, ga naar: www.meerpunt.nl/ouders/

 

 

Voor meer informatie gaat u naar www.meerpunt.nl .

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-