Wees niet bezorgd’ bij de Light@11-dienst

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 [can_select_sponsors] => 1 [can_add_sponsor] => 0 [can_confirm_tickets] => 0 [limit_events] => 0 [enable_registration] => 1 [can_create_tickets] => 1 [enable_discounts] => 1 [default_category] => 0 [default_location] => 0 [can_view_subscriptions] => 0 [can_edit_subscriptions] => 0 [can_delete_subscriptions] => 0 [can_change_subscriptions] => 0 [can_scan] => 0 )
Beginnend op mei 05, 11:00
Categorieën: Activiteiten, Dorp

Kerkzaal vanaf balkon 4Sorry, maar dat is te makkelijk, want hoe ga ik dan om met al die verwachtingen op het gebied van prestaties, uiterlijk, sociaal leven of toekomst?’  Elke dag zijn we druk bezig met hoe we hieraan kunnen voldoen en dan kan je toch niet zeggen, wees maar niet bezorgd...

Op zondagochtend 5 mei om 11.00 uur gaat het in de Light@11-dienst van samenwerkingsgemeente Het Lichtbaken over het over deze ‘onmogelijke’ opdracht van Jezus. In de viering zal Arrie MakArrie Mak spreken en vindt plaats in kerkgebouw Het Kompas aan het Piet Heinplein 13.

Deze bijzondere uitspraak van Jezus is te lezen in de Bijbel, in Matteüs 6: 34: ‘Maak je dus geen zorgen voor de dag van morgen’. Het is een onderdeel van de zogenaamde bergrede, waarin Hij ons aanwijzingen geeft over hoe te leven als christen. Maar hoe moeten we dan omgaan met onze zorgen over onze familie, school, vrienden, maatschappij, milieu en ga zo nog maar door, deze kan ik toch niet negeren?

Kom zondagochtend naar Light@11 en leer meer over waarom Jezus dit zegt en hoe jij hier mee om mag gaan. Hierbij gaat het o.a. om vertrouwen en keuzes maken, die vaak ingaan wat onze omgeving vindt of oplegt.

Vanaf 10:30 uur staat de koffie klaar en is er naast muziek ook ruimte voor ontmoeting en kennismaking. In de dienst zal dominee Arrie Mak voorgaan. De Light@11-diensten zijn extra bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken het christelijke geloof en de gemeente Het Lichtbaken.

Meer info is ook te vinden op fb.me/LichtbakenZoetermeer of www.lichtbakenzoetermeer.nl

-goede doel-