Kledingbeurs Kortjakje

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 [can_select_sponsors] => 1 [can_add_sponsor] => 0 [can_confirm_tickets] => 0 [limit_events] => 0 [enable_registration] => 1 [can_create_tickets] => 1 [enable_discounts] => 1 [default_category] => 0 [default_location] => 0 [can_view_subscriptions] => 0 [can_edit_subscriptions] => 0 [can_delete_subscriptions] => 0 [can_change_subscriptions] => 0 [can_scan] => 0 )
Beginnend op april 07, 11:00

Op zondag 7 april a.s. staan van 11.00 – 14.00 uur de deuren van school De Buut (Lijnbaan 317, 2728 AG) te Zoetermeer weer open voor de leukste tweedehands kledingbeurs van de regio. 

Je kan bij Kledingbeurs Kortjakje kleding vanaf kindermaat 50 inleveren. Hier volgen nog even de inleverregels voor kleding (in het kort): maximaal 50 kledingstukken, maat 50 t/m XXL (kind, dames en heren). De kleding dient bij inlevering voorzien te zijn van een prijs, maat en jouw verkoopnummer. Dit kan d.m.v. schilderstape die je zelf op de kleding plakt. Let er bij het gebruik van schilderstape op dat deze niet te snel loslaat (na bevestigen), test dit van tevoren. Gelieve niet de paarse schilderstape van de Action gebruiken; die laat helaas los.

De kleding dient schoon, heel, gestreken en vooral actueel te zijn (niet ouder dan 2 jaar). U levert uw kleding aan in een vouwkrat met bovenop uw klantnummer op tape geplakt. Kijk voor alle voorwaarden en welke kleding we niet innemen op onze website.

Speelgoed: bij Kortjakje kan je ook jouw mooiste tweedehands speelgoed verkopen. Je gebruikt hiervoor hetzelfde verkoopnummer dat je ook voor de verkoop van kleding gebruikt. Uiteraard zijn aan de verkoop van speelgoed, net als bij de kleding, wat voorwaarden van toepassing: maximaal 40 stuks, het speelgoed dient bij inlevering voorzien te zijn van een prijs en jouw verkoopnummer. Dit kan d.m.v. schilderstape die je zelf op het speelgoed plakt. Het speelgoed dient netjes, schoon, compleet en niet kapot te zijn en speelgoed met batterijen dient van tevoren te worden gecheckt of het nog werkt. Doe alle (kleine) losse onderdelen die bij een bepaald stuk speelgoed horen in een dichtgeknoopt doorzichtig plastic zakje en bevestig deze goed aan het stuk speelgoed. Doe desnoods een briefje in het plastic zakje en schrijf daarop de prijs, jouw verkoopnummer en vermeld bij welk stuk speelgoed dit zakje hoort. Doe bij puzzels en spellen een (post)elastiek om de doos. Gebruik hiervoor geen plakband i.v.m. beschadiging van de doos! Kijk voor alle voorwaarden en welk speelgoed we niet innemen op onze website.

Verkoopnummer

Iedereen die kleding, en nu dus ook speelgoed, via onze beurs wil verkopen heeft een verkoopnummer nodig. Heb jij nog je oude verkoopnummer? Vraag snel een nieuwe aan i.v.m. het aanpassen van het bestand. Indien je nog geen verkoopnummer hebt, kun je deze per e-mail opvragen: kortjakje.beurs@gmail.com
Op de webpagina Hoe werkt het?  zie je welke (verplichte) gegevens nodig zijn voor het aanmaken van een verkoopnummer.

Inleveren kleding en speelgoed

Het inleveren van kleding en speelgoed vindt op de vrijdag voor de beurs plaats in de Buut. Voor deze beurs is dat op vrijdag 5 april a.s. tussen 15.00 – 20.00 uur.
Het streven is om een leuke kwalitatief (hoog)waardige beurs neer te zetten, daarom gelden er spelregels over welke kleding wel en welke kleding niet kan worden aangeleverd. Dit geldt nu dus ook voor speelgoed. De kledingstukken en het speelgoed worden vooraf door ons geselecteerd op prijs, kwaliteit en bij kleding of het voldoet aan het huidige modebeeld. Kijk daarom eerst op de website naar de regels en voorwaarden voor het in- en aanleveren van kleding en speelgoed.

Ophalen niet-verkochte kleding en speelgoed

U kunt uw niet-verkochte kleding en speelgoed weer ophalen op zondagavond direct ná de beurs tussen 19.00 - 19.30 uur. Alle niet op tijd opgehaalde kleding en speelgoed gaat automatisch naar het goede doel. Kom op tijd, want om 19.30 uur gaat de deur echt dicht. Omdat er helaas geen capaciteit is om achtergebleven kratten te bewaren, wordt je nadrukkelijk gevraagd om jouw spullen op tijd op te halen, indien je de niet-verkochte kleding en/of speelgoed terug wilt hebben. Kledingbeurs Kortjakje stelt zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en/of beschadigde kledingstukken en/of speelgoed.

Vrijwilligers gezocht

Zonder vrijwilligers geen beurs: voor vrijdag 5 en/of zondag 7 april zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met de beurs. Voor de volgende tijdsblokken worden nog helpende handen gezocht: vrijdag van 16:00 -18:00 uur, van 18:00-20:00 uur en van 20:00-22:00 uur. En voor de zondag van 14:00 - 17:00 uur en van 17:00 - 19:00 uur.
Ben je vrijdag of zondag 5 april en/of 7 april a.s. een aantal uurtjes beschikbaar en wil je komen helpen? Meld je dan aan via onze website. Kijk voor meer informatie bij Kom helpen Heb jij kleding ingeleverd en werk je 2x als vrijwilliger dan krijg je 100% betaald.

Kledingbeurs Kortjakje hanteert de percentageverdeling als volgt: 70% voor de verkoper en 30% voor het goede doel (met aftrek van gemaakte kosten door de organisatie). Deze verdeling ligt in lijn met andere en vergelijkbare tweedehands beurzen in de regio.
Alle actuele informatie vind je uiteraard ook op de website https://www.facebook.com/KledingbeursKortjakje

-goede doel-