DSC 9768Wat ooit in 1996 begon als eerste vuurwerkshow van Nederland langs de kade bij Jongerius in de Dorpsstraat, is niet in verhouding met de show en locatie die al jaren gegeven wordt aan de Dobbe-plas. De vuurwerkshow van Van Herwijnen is een begrip geworden voor jong en oud.

Maandag 16 december presenteert Van Herwijnen weer de nieuwste collectie siervuurwerkartikelen met als afsluiter een finale die mogelijk gemaakt wordt door Bella Torino, Bella Barista en ZFM. “Vanaf september komen de mensen ons al vragen wanneer de vuurwerkshow gepland staat”, aldus Dennie van Herwijnen, eigenaar van de gelijknamige wandelspeciaalzaak in de Dorpsstraat.

“Maar ook liefhebbers van buiten Zoetermeer vinden onze vuurwerkshow 'The place to be', want niet alleen het vuurwerk trekt hen aan, ook de fantastische locatie met het water van de Dobbe-plas en de halfronde flat maakt deze locatie zo uniek”, vertelt Dennie verder.
In totaal worden maandag 16 december vanaf 20:00 uur 28 verschillende artikelen afgestoken, waarvan 10 artikelen nieuw in het assortiment. Vooraf kunnen de mensen nog genieten van een oliebol die aangeboden wordt door Jongerius Bakker.
Houd s.v.p. rekening met de situatie dat het parkeerterrein aan de Markt uit veiligheidsoverwegingen is afgezet, waardoor er geen parkeermogelijkheden op het Marktplein zijn. In de directe omgeving bieden de parkeergarages van het Stadshart voldoende vrije parkeerplaatsen.

 

-advertenties-

-goede doel-