MannenkoorHet Zoetermeers Mannenkoor geeft donderdag 19 december zijn traditionele kerstconcert in de H. Nicolaaskerk, Dorpsstraat 26. Dit koor heeft de afgelopen zomer met groot succes deelgenomen aan de korenfestivals in IJsselstein en in Rotterdam.

 

Het koor heeft enkele nieuwe liederen ingestudeerd, maar de bekende kerstliederen als Stille Nacht, Cantique de Noël en Jingle Bells ontbreken niet. Ook is er gelegenheid voor samenzang. Harpiste Sophie van Dijk en trompettist Jan van Putten zijn net als vorig jaar aanwezig. Tenor Walther Deubel zingt dit jaar mee. De algehele leiding is in handen van dirigent Steven van Wieren en de begeleiding wordt verzorgd door Patrick Hopper.

 

Het belooft een feest te worden voor wie van mannenkoorzang houdt. Kaarten kosten €12,50 per stuk (inclusief drankje in de pauze) en zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, bij de ingang van de kerk (zolang de voorraad strekt) en via de website www.zoetermeersmannenkoor.nl. Aanvang 20.00 uur; kerk open 19.15 uur.

-advertenties-

-goede doel-