Bijlage bij persbericht 61 Griezelen liggendHou je van griezels, monsters, spoken en ander gespuis? Kom dan op vrijdagavond 1 november van 19:00 – 21:00 uur naar het Forum voor een spannend griezelfeest! Doe mee aan griezelige workshops, ontdek de engste verhalen en voor de durfals is er de Night at the Museum Spooky tour in Museum de Voorde.


Workshops in het Forum

Het Forum en Museum De Voorde organiseren samen een griezelige avond voor kinderen van 6 – 12 jaar. Tijdens deze griezelavond zijn er allerlei workshops te volgen. Zoals het maken van een griezelig masker in het E-Lab van bijvoorbeeld Dolfje Weerwolfje of Dummie de Mummie. Maak een spannende stopmotion met echte horrorgeluiden van je favoriete kinderboek. Bewerk jezelf in een horrorfilm met behulp van een greenscreen, zo kan je plotseling in een Griezelbus verhaal zitten. Ook lopen er gedurende de avond griezelige boekenfiguren rond en kun je je laten schminken en genieten van spannende verhalen.

 

Griezelige spookavond in Museum de Voorde

De Museum Spooky Tour is voor echte durfals. Ga mee naar het donkere museum en ga op zoek naar museummonsters. Lukt het om ze allemaal te vinden, de opdrachten uit te voeren en het museum weer veilig te verlaten?

Thrillerkids-kaartjes kosten €9,50,- p.p. voor activiteiten in het Forum en de Museum Spooky Tour. Koop kaartjes van tevoren in de bieb of via www.bibliotheek-zoetermeer.nl , want kaartjes kunnen op de avond zelf niet worden verkocht.

-advertenties-

-goede doel-