eenhuisvoorharry 865x454Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel voorlezen te bevorderen en te onderstrepen hoe belangrijk voorlezen is. De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van 23 januari t/m 2 februari 2019.


Voorlezen heeft ontzettend veel voordelen. Het draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Zowel op emotioneel, cognitief als op sociaal vlak. Maar boven alles is voorlezen een fijn moment. Fijn omwille van het verhaal, de aandacht voor elkaar en het gezellig samen zijn. Het Prentenboek van het Jaar is van Leo Timmers ‘Een huis voor Harry’.


Voorleesontbijt

Kom gezellig met jouw (klein)kinderen luisteren naar dit leuke verhaal tijdens het voorleesontbijt op woensdagochtend 23 januari tussen 10.30 en 11.30 uur. Dat kan in alle bibliotheekvestigingen (Bibliotheek in het Forum – Stadhuisplein 1, wijkbibliotheek Oosterheem – Oosterheemplein 132 en wijkbibliotheek Rokkeveen – Nathaliegang 81). Aanmelden is niet nodig. Daarnaast lezen medewerkers van de bibliotheek tijdens de Nationale Voorleesdagen ook voor op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven in Zoetermeer. Kijk voor meer informatie over de prentenboek top 10 en voorleestips op de website www.nationalevoorleesdagen.nl.


Baby-, peuter- en kleutermarkt

Ieder jaar tijdens de Nationale Voorleesdagen organiseert de bibliotheek een Baby-, peuter- en kleutermarkt. Deze inspirerende markt vindt plaats op zondag 3 februari 2019 van 9.30 tot 12.30 uur in Bibliotheek in het Forum. Bekijk het volledige programma op de website van de bibliotheek: www.bibliotheek-zoetermeer.nl 

-advertenties-

-goede doel-