sunsetboulevardIn de kerstvakantie van 2023 komt Hollywood naar Zoetermeer in de nieuwe musicalproductie van Storytellers. Vanaf vrijdag 22 december is in de theaterzaal van het CKC de musical Sunset Boulevard van Andrew Lloyd Webber te zien.

Sunset Boulevard speelt zich af in het Hollywood van de jaren 40, waar de vergeten filmster Norma Desmond een comeback probeert te maken. Ooit was Desmond ‘de allergrootste ster’, maar als het tijdperk van de stomme film ten einde komt, raakt ze vergeten. In haar villa in de heuvels van Hollywood herleeft ze avond aan avond haar triomfen, gesteund door haar trouwe butler Max. Als de jonge ambitieuze schrijver Joe Gillis per ongeluk op de stoep van de villa staat, strikt Norma hem om haar te helpen met haar terugkeer op het witte doek. Maar de tumultueuze en gevaarlijke relatie die tussen Joe en Norma ontstaat krijgt een rampzalig einde.
Een musical doordrenkt van champagne en cynisme, Sunset Boulevard legt de zucht naar roem genadeloos bloot. Met de fantastische muziek van Andrew Lloyd Webber, gespeeld door een live orkest van 17 musici.

In de Zoetermeerse versie van de musical spelen Ingrid van Houwelingen en Jessica Fuchs als Norma Desmond, Joost Naaijen en Edwin Veger tekenen voor de rol van Joe Gillis. De rol van Max von Mayerling wordt gespeeld door Milan van Weelden en Bart van der Meer.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.sunsetboulevardzoetermeer.nl.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-