oud en nieuw lasershow foto roy pootsOp zaterdag 31 december kunt u genieten van 2 grote adembenemende lasershows op muziek op de Markt in Zoetermeer, om oud en nieuw te vieren. Dit jaar voor het eerst alleen met lasers. Zo kan de show ook met harde wind doorgaan.

19:00  tot 19:45 uur voor kinderen

Geniet met het hele gezin van een prachtige lasershow op muziek. Er is muziek, een jaaroverzicht op videoschermen en een speciaal aftelmoment. Kinderen krijgen een gratis ledstick, zolang de voorraad strekt. De lasershow start om 19.30 uur.

23:30 tot 0.15 uur

Tel gezamenlijk af en geniet van een spectaculaire lasershow op muziek. Voorafgaand aan het aftelmoment ziet u op videoschermen het Zoetermeers jaaroverzicht. De lasershow start om middernacht.

Vuurwerkvrije zones

In Zoetermeer geldt dit jaar geen totaal verbod op het afsteken van vuurwerk. Wel zijn er vuurwerkvrije zones aangewezen en kunt u met uw buren een vuurwerkvrije zone afspreken. Inwoners moeten hier zelf met hun buren afspraken over maken. Kijk voor de spelregels en het aanvragen van borden op vrijwillige-vuurwerkvrije-zones Hier vindt u ook de vuurwerkvrije zones die de gemeente heeft ingesteld. Het gaat met name om de (wijk)parken en het gebied rondom de Markt vanwege de lasershows.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-