StartduikenDeze zomer vindt er een bijzonder evenement voor onderwatersporters plaats aan het Noord Aa in Zoetermeer. Het regionale duikteam StartDuiken organiseert in augustus een themadag voor duikers: Help je buddy aan een leuke duikdag.

In het rondom het water vinden demonstraties en oefeningen plaats ten behoeve van duikplezier, veiligheid en ontwikkeling met als motto '10 x Skills, Tips & Tools om je duik of buddy te redden!' Deze dag is voor iedereen met een duikbrevet (PADI, SSI, NOB, IANTD, etc.). Deelname is gratis en aanmelden garandeert een plek bij de oefeningen.

In het bijzonder voor iedereen die de belangrijkste vaardigheden voor een leuke en veilige duik wil ophalen, met reddingsoefeningen voor de liefhebbers. Kom alleen of samen met je eigen duikbuddy. Oefeningen en demonstraties vinden in kleine groepen plaat op zondag 20 augustus van 13:00 tot 17:00 uur op het Noord Aa Zoetermeer, Het Lange Land 20, 2725 KZ.

Aanmelden kan bij startduiken.nl/redjebuddydag. Voor meer informatie: Dominique Patuel - 079 593 7081 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor duiken, snorkelen, freediven en zeemeermin zwemmen is StartDuiken in Zoetermeer een vertrouwd adres voor opleidingen, materialen en onderhoud. Opleidingen voor beginners tot gevorderden vinden plaats in het zwembad, binnenwateren, Oosterschelde en de Noordzee.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-