3D0640EA 36A4 4E98 A9D6 8C3C41E73AF5Aankomend weekend kun je vooral genieten van het buiten zijn. Je vindt naast muzikale activiteiten op onze evenementenkalender ook buitenactiviteiten, een goede combinatie met het prachtige zonnige weekend weer. Voor de kids staat een activiteit met heerlijke hapjes op het overzicht.

Foodtruck Buitenbeest
Op vrijdagavond 21 juli van 18:30 tot 21:00 uur organiseert Speelboerderij het Buitenbeest een Foodtruck Festijn. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen op deze avond zelf lekkere gerechtjes en hapjes maken bij diverse kraampjes. Inschrijven voor het Foodtruck Festijn is verplicht, inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Speelboerderij het Buitenbeest. Je betaalt voor deze leuke avond € 3,00. Met de bon uit het SpeelmeerPaspoort ontvang je € 1,50 korting. Op vertoon van een Zoetermeerpas mag je gratis naar binnen. Speelboerderij het Buitenbeest vind je aan de Voorweg 93 in Meerzicht.

Fietstocht: de boerderijtocht
De HGOS organiseert de fietstocht op zaterdag 22 juli. Het vertrekpunt: Dorpsstraat 132 (HGOS) – om 10.00. Gezamenlijk fiets je over de Voorweg waar nog vele boerderijen staan, die allemaal een andere functie hebben. De gids vertelt over iedere boerderij wat de functie was, aan het einde van de Voorweg steken we over naar de Meerpolder, daar staan nog vier boerderijen waar nog melk wordt geproduceerd. Je bezoekt een biologisch bedrijf met een kijkje in de stal. Mogelijk worden er  na afloop nog poffertjes gegeten.


753B49CB F572 44D7 8541 78BF962F6EC3The Summer is Magic:Kampulan Kota Manis
Zaterdag 22 juli van 11:00 tot 23:00 uur vindt het foodtruckevenement Kumpulan Kota Manis plaats op het Nicolaasplein. Authentieke Indonesische gerechten en genieten van verschillende muziekstijlen van Mototown, disco, pop &soul tot R&B. Kumpulan Kota Manis is een zomers evenement dat elk jaar terugkeert. Kumpulan betekent een ‘gezellig samenzijn’ in de Indonesische samenleving. Het is genieten van lekkere Indonesische hartige of zoete gerechten of hapjes en samen genieten van een keur aan artiesten.
https://facebook.com/events/s/the-summer-is-magic-kumpulan-k/1221424051834018/

Zomerwandeling Bentwoud
Loop mee met de natuurgidsen om te ervaren wat dit unieke gebied bij Zoetermeer te bieden heeft. Op zondag 23 juli start de wandeling om 10.00, verzamelen is op de parkeerplaats van Bentwoud-Noord, aan de N209. Vanaf daar wordt vertrokken voor een wandeling die ongeveer anderhalf uur zal duren. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Info op www.ivnzoetermeer.nl

JJ Music summer afternoon 
Onder de naam Summer Music Gigs organiseert JJ Music House in de zomermaanden iedere zondagmiddag liveoptredens op het sfeervolle terras. Tickets aan de deur. Deze zondag editie kun je genieten van:2AEBFFC1 4109 490F 8718 95959EFCF7FB
SUNFLOWER & GINA : Samen deden ze vorig jaar mee aan The Voice Kids. Gina heeft ook aan het Junior Songfestival meegedaan en Ministars. Hun grootste passie is muziek en instrumenten. Ze zingen in maar liefst 5 talen. Samen met gitarist Febby Tasiran en een Cajon-speler treden zij regelmatig op in het land.
ANGIE WHITE: Angie Treebusch, ook wel bekend als Angie White. Angie begon vanaf haar 6e met dansen.Op haar 10de werd ze aangenomen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag voor klassiek ballet, waarna  HBO-dans volgde en een jaar HBO moderne dans bij Codarts in Rotterdam. Maar nog altijd lag haar hart en ziel meer in zang en zodoende nam ze de beslissing om te gaan zingen. Ze won 2 talentenjachten, waardoor ze haar eigen concert heeft mogen neerzetten.https://jjmusichouse.nl/events/jjs-sunday-afternoon-10/ 

Nieuwsgierig naar onze complete activiteiten agenda!
https://www.zoetermeeractief.nl/agenda/complete-agenda 

-advertenties-

-goede doel-