Sunflower Gina Foto 240x300Onder de naam Summer Music Gigs organiseert JJ Music House in de zomermaanden iedere zondagmiddag live optredens op het sfeervolle terras. Zondag 23 juli staan vanaf 15.00 uur 2 optredens op het programma: Sunflower en Angie White.

Sunflower & Gina

Sunflower (15) en Gina (12) hebben samen aan The Voice Kids meegedaan vorig jaar, Gina heeft ook aan het Junior Songfestival meegedaan en Ministars. Hun grootste passie is muziek en instrumenten. Ze zingen in 5 talen en treden samen met gitarist Febby Tasiran en een Cajon speler regelmatig op in het land.

Angie White

Angie Treebusch, ook wel bekend als Angie White, is geboren op 16 september 1993 in Den Haag. Angie begon vanaf haar 6e te dansen. Maar na een opleiding dans volgde ze haar hart en begon te zingen. Ze won 2 talentenjachten, waardoor ze haar eigen concert heeft mogen neerzetten in Rotterdam.

Al snel was ze toe aan een nieuw avontuur en besloot mee te doen aan X-factor 2013 met haar meidengroep 'Rebels Ink'. Ze eindigden op de derde plek in 'Camp Gordon'. Daarna bracht ze twee hits uit op MTV in Azië: 'It’s Not Me' en 'Bring it Home'. Haar eigen album 'Closure' volgde niet veel later. Zo doet Angie het toch het liefst: Puur en vanuit haar hart.

Wil je ook deze gezellige muzikale middag bijwonen? Vanaf 14.30 uur is het terras open, de optredens beginnen om 15.00 uur, entree € 5,-.

JJ Music House is te vinden in het Van Tuyllpark te Zoetermeer en bereikbaar met OV, lijn 4. Voor meer info www.jjmusichouse.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-