SuaveOnder de naam Summer Music Gigs organiseert JJ Music House in de zomermaanden iedere zondagmiddag live optredens op het sfeervolle terras. Zondag 16 juli staan vanaf 15.00 uur 2 optredens op het programma: Suave en Marlowe Mcqueen.

Suave

Suave is de naam van het duo Tine en Michiel. De zangeres en gitarist brengen bekende klassiekers in een intiem, akoestische jasje en bieden een muzikale reis over het leven waarbij je de waan van de dag achter je kan laten.

Marlowe Mcqueen
Marlowe zingt en speelt vrolijk verhalende liedjes, broeierige ballads en vlotte viool deuntjes (op de gitaar) uit het Appalachen gebergte en de Keltische traditie. Geboren in Londen, woont hij nu in Den Haag waar hij een deel van de groeiende Old-time- en folk muziekscene is.

Wil je ook deze gezellige muzikale middag bijwonen? Vanaf 14.30 uur is het terras open, de optredens beginnen om 15.00 uur, entree € 5,-.

JJ Music House is te vinden in het Van Tuyllpark te Zoetermeer en bereikbaar met OV, lijn 4. Voor meer info www.jjmusichouse.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-