speelmeerVanaf maandag 14 augustus kunnen kinderen vier dagen meedoen aan de activiteiten bij Speelmeer in de Veur in Rokkeveen. De eerste dag kan worden gezwommen, de andere dagen staan vol met leuke sport- en spelactiviteiten, maar ook knutselen en springen op grote luchtkussens.


De Speelmeerweek in De Veur start maandag 14 augustus met zwemmen. Kinderen tussen de 6 t/m 12 jaar met minimaal een A-diploma kunnen komen zwemmen in zwembad De Veur aan de Prismalaan 40. De toegangsprijs is € 2,00 per sessie. De eerste sessie is van 09.30-12.00 uur, de tweede van 12.30-15.00 uur.
Aanmelden via www.sportpas.nl/zoetermeer  is verplicht. Ouders/ verzorgers mogen niet mee het zwembad in. Zij kunnen plaatsnemen in de kantine of op de tribune.

 

Speelmeerweek


Samen sporten, klimmen en klauteren, knutselen en springen op luchtkussens. De Combinatiefunctionarissen Sport bieden weer volop sport- en spelactiviteiten aan. Ook kun je naast het sporten heel veel andere leuke activiteiten doen. De toegang is € 2,00 euro per sessie. Kinderen met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van de pas gratis toegang. De Speelmeer activiteiten zijn er op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 augustus.
Kinderen kunnen in de ochtend komen spelen van 10.00-12.30 uur of in de middag van 13.30-16.00 uur.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-