speelmeer introductieTijdens de zomervakantie kunnen kinderen vanaf 6 jaar al hun energie kwijt bij de zomerse activiteiten van Zoetermeer Sport en Speelmeer. Stilzitten is er niet bij! Elke week heeft een ander thema en zit boordevol sport en leuke activiteiten.


De eerste week van de zomervakantie heeft als thema: Feest met springkussens. In Palenstein kun je maandag 10 juli springen op de springkussens bij het Rakkersveld, dinsdag 12 juli kun je terecht in Meerzicht aan het Kerkenbos en vrijdag 14 juli verhuizen alle springkussens naar de sportspeeltuin aan het Heemkanaal in Oosterheem. De activiteiten zijn elke dag tussen 13.00 en 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig en je kunt gratis meedoen met de activiteiten.
Elke week is er een speciale activiteit met Speelmeer on Tour, zo kun je woensdag 12 juli met Speelmeer on Tour skiën en snowboarden bij SnowWorld en donderdag 13 juli naar CKC & partners. De toegangsprijs is € 2,00 per sessie en met je ZoetermeerPas kun je gratis deelnemen. Meld je aan via www.sportpas.nl/zoetermeer
De laatste week van de zomervakantie is het helemaal feest met de Speelmeerweek in De Veur, waar je kan spelen, sporten en zwemmen.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-