Onder de naam Summer Music Gigs organiseert JJ Music House in de zomermaanden iedere zondagmiddag live optredens op het sfeervolle terras. Aanstaande zondag 9 juli staan vanaf 15.00 uur weer getalenteerde musici op het programma.

 

Linda en Tjabko

Het duo Linda en Tjabko is, na een aantal jaar samen musiceren, goed op elkaar ingespeeld. Beiden zingen zij waarbij Tjapko zorgt voor de muzikale begeleiding op de gitaar. Het repertoire van het duo bestaat uit veelal rustige pop en country luisterliedjes. De loepzuivere stem van Linda en de begeleidende zang en spel van Tjapko zorgen voor heerlijke easy luister muziek.

 

Van PiekerenVan Piekeren

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeders gitarist/componist Johan Fransen en accordeonist/fluitist Bruno Rombouts is een optreden van Van Piekeren keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

 

Wil je ook deze gezellige muzikale middag bijwonen? Vanaf 14.30 uur is het terras open, de optredens beginnen om 15.00 uur.
JJ Music House is te vinden in het Van Tuyllpark te Zoetermeer en bereikbaar met OV, lijn 4. Entree: € 5,-

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-