Mountain Eye 1Vrijdagavond 12 mei treden een tal van metal bands op in JJ Music House. Hoofdact is metal-band Mountain Eye met een eigen en specifiek alternatief metal geluid. Onverwachte invloeden zoals folk, ambient en elektronische genres zorgen ervoor dat geen enkel nummer hetzelfde klinkt.

De ambitieuze band Mountain Eye heeft een aantal respectabele highlights op hun naam staan zoals optredens met o.a. Wargasm (UK), Megaherz en InVisions. In 2020 en 2022 zijn zij geselecteerd voor de Popronde. Hun debuutalbum ‘Roads Uncharted’ (2019) is inmiddels meer dan 1.4 miljoen keer gestreamd op Spotify.

De band Down With The System speelt een verrassend uitgebreide setlist van de grootste hits van System of a Down met een overtuigende en energieke live show.

Wie denkt dat thrash metal passé is heeft het mis. Arche brengt met hun zelf geschreven muziek de klassieke jaren 80 thrash sound terug, in een eigen ietwat melodisch jasje. Snoeiharde gitaren, bliksemsnelle drums met een dosis anarchistische teksten.

Aanvang van JJ’s Goes Loud is 20.30 uur, deur open om 20.00 uur, entree € 10,00.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-