Warm Water JeugdtheaterDe oudere leerlingen van het Warm Water Jeugdtheater speelden afgelopen zaterdag hun tussenpresentatie. De oudere leerlingen zitten in de groepen WWJ3 en WWJ4. In de tussenpresentatie lieten de leerlingen van WWJ3 en 4 zien dat in de wereld van theater alles mogelijk is.

Heb je even voor mij 12Hier bestaan geen grenzen en hier zie je alledaagse momenten op de minst alledaagse wijze. De leerlingen bestudeerden scènes, leerden teksten uitpluizen en probeerden verschillende spelvormen uit. Soms op absurde wijze, soms als een sitcom, soms in een Whatsappgesprek, want in het theater is alles mogelijk.

In WWJ3 zitten leerlingen van 14 t/m 17 jaar. In WWJ3 werken docenten en leerlingen samen aan verschillende technieken, in deze groep leer je waar jouw interesses liggen en waar je zelf goed in bent, en waar je beter in wilt worden. Samen met de docenten krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. In WWJ4 zitten leerlingen van 17 t/m 21 jaar. In WWJ4 is er de vrijheid om te werken aan jouw interesses. Bij WWJ4 is er ruimte om te groeien en om te zoeken naar nieuwe uitdagingen. 

Vanaf 4 maart beginnen alle leerlingen met repeteren voor hun eindpresentaties. De leerlingen van WWJ3 en 4 staan eind juni op het podium met High School Musical Jr.! De welbekende Disney-film wordt in een nieuw jasje gestoken. De musical vertelt het verhaal van Gabriella en Troy. Troy is sterspeler van het basketbalteam en wordt verliefd op nieuwkomer Gabriella. Zijn teamgenoten zijn bang dat de liefdesaffaire hun succes in gevaar zal brengen en plannen om ze uit elkaar te halen. Toch doen Troy en Gabriella auditie voor de schoolmusical. De populaire Sharpay en Ryan zijn het hier niet mee eens, zij doen er alles aan om de hoofdrol te krijgen. 

Zou je ook willen meespelen in deze musical? Dat kan.

Het Warm Water Jeugdtheater biedt theaterlessen voor alle kinderen en jongeren tussen de 7 t/m 21 jaar, uit Zoetermeer en omstreken. Elke zaterdagochtend krijgen groepen, verdeeld in verschillende leeftijden, les in zang, dans en acteren. Bij het Warm Water Jeugdtheater borrelt en bruist het elke week van het plezier. Geef jouw fantasie en dromen een podium, laat je talenten groeien en bloeien samen met de enthousiaste vrijwilligers. Er is een uitgebreid aanbod van musicallessen, workshops, voorstellingen, festivals en zelfs een theaterkamp. Het Warm Water Jeugdtheater is nieuwsgierig naar jouw talenten en dromen. Kom je een kijkje nemen? Het volgen van een proefles is gratis en kan elke zaterdag. Ga voor meer informatie naar www.warmwaterjeugdtheater.nl, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-