kleutermarktDe Baby, Peuter- en Kleutermarkt, of BPK-markt, is speciaal voor (toekomstige) ouders van een baby, peuter of kleuter. Hier komen verschillende partners en organisaties samen met van alles wat je kindje nodig heeft in zijn of haar eerste levensjaren.


Kom van 10:00 – 13:00 langs voor onder andere leuke dansworkshops, inspiratie, knutselactiviteiten, schminken, voorlezen, een gezellige voorstelling en nog heel veel meer. Voor de ouders is er ook veel informatie van de partners, zoals Meerpunt, Gro-Up Kinderopvang, CKC & Partners en advies van slaapcoach Tanja Veldhuizen. Ook de Poppendokter en de Boekfiets zullen weer van de partij zijn.


LOET viert feest


Voorkant Flyer LOET viert feest door Ruth BakkerEen feestelijke, muzikale en interactieve kindervoorstelling, waarin Loet samen met hulp van alle kinderen een verrassingsfeestje voor haar hond Mango organiseert. Multitalent Ruth Bakker speelt al 12,5 jaar kindervoorstellingen als het meisje Loet, waarmee ze met veel succes door het land toert. Ze treedt op in o.a. boekwinkels, bibliotheken, kinderziekenhuizen en theaters.

Ruth speelt al jaren haar voorstellingen op de BPK-markt, dit jaar is haar jubileum en extra bijzonder, want ze speelt samen met haar golden retriever Mango, die ook een rolletje heeft.

Gaat dit je nooit vervelen? “Elk jaar maak ik 2 nieuwe voorstellingen en komen er nieuwe kinderen bij die Loet leren kennen. Het is het allerleukste om te doen! Daarbij werk ik als kinderfotograaf, dus vervelen kom ik niet aan toe”, lacht Ruth.

De voorstelling 'LOET viert feest' begint om 10.00 uur en is gratis toegankelijk.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-