ZoetHalloweenmarktermeer wordt jaarlijks in oktober omgetoverd tot de enige echte Halloweenstad van Nederland. Dit jaar zal op vrijdag 28 oktober, vanaf 16:00 uur voor het eerst een ware Halloweenmarkt plaatsvinden op de Markt van Zoetermeer. Hiermee zal het Zoetermeerse Halloween weekend worden ingeluid.

Naast dat je op de markt heerlijk kunt genieten van allerlei lekkers kun je ook heerlijk shoppen bij kraampjes gevuld met kleding, trendy accessoires, woonaccessoires en nog veel meer. Zoek je nog een leuk item om last minute jouw Halloweenoutfit mee af te maken? Ook hiervoor kun je bij de kraampjes terecht. Er is een grote kraam met Halloweenaccessoires.

HalloweenDe markt is geopend van 16.00 tot 21.30 en dus prima te combineren met de Halloweenwalk en/of de Trick or Treat. Check alle Scare Zones en overige informatie over de Halloween Walk via: https://www.halloweenstad.nl/scarezones

Foto: Halloweenstad.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-