Orkestcollectief ZoetermeerHet Orkestcollectief Zoetermeer geeft op 29 oktober een concert met als thema ‘Sterren’. In deze muzikale filmavond speelt het orkest de sterren van de hemel en wordt het publiek onthaald als echte ‘VIP’s’ op deze ‘première’ van de nieuwe dirigent Esther Damsma- In ‘t Groen.

Zoals het in echte filmmuziek hoort, wisselen spanning, achtervolging, romantiek en serieuze momenten elkaar af. Dit is onder andere te horen in de muziek die gespeeld wordt uit Pink Panther, James Bond, Westside Story en Schindlers List.

Het orkest bestaat momenteel uit ruim 17 gevorderde amateurmusici. De unieke bezetting met een combo (gitaar, drums, basgitaar en piano) biedt het Orkestcollectief de mogelijkheid om verschillende muziekstijlen te spelen. Denk hierbij aan film, musical, pop, rock, bigband en moderne muziek.

Het concert vindt plaats op 29 oktober om 20.00 uur bij het CKC in Zoetermeer. Kaarten zijn verkrijgbaar via: http://orkestcollectieffilmconcertsterren.entranz.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-