Isobel Warmelink 28 sept 2022 De Regenboogconcerten bestaan 15 jaar en het jubileumseizoen opent op woensdag 28 september met een concert door de winnares van het Oskar Back vioolconcours 2022, Isobel Warmelink. Zij wordt begeleid door de Italiaanse pianist Alessandro Soccorsi.

Voor haar concert in de Regenboog heeft zij een prachtig en zeer gevarieerd programma samengesteld met werken van Bach, Mozart, Messiaen, Adams en Tansman. Van Mozart de speelse, vrolijke Sonate KV 296 en van Messiaen zijn Louange à l’Eternité de Jésus, een belevenis. Na de pauze o.a. het swingende Road movies van John Adams.

Isobel Warmelink is een jonge Nederlandse violiste, geboren in Rotterdam. In januari 2022 won zij de eerste prijs bij het Nederlands Vioolconcours Oskar Back. In de finale soleerde ze met het Residentie Orkest in een sprankelend Rondo van Mozart en een aangrijpende vertolking van Alban Bergs Vioolconcert. De jury prees haar om haar gepassioneerde spel en fantastisch samenspel met het orkest.

Reserveren is verplicht en kan via: www.regenboogmuziek.nl  Daar kunt u ook meer te weten komen over de musici en een video bekijken over Isobel. Aanvang 20.15 uur, Centrum De Regenboog Nathaliegang 263 (wijk 19). Entree: € 16,50, tot 25 jaar: € 5. Houders van een Zoetermeerpas hebben gratis toegang.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-