petitie LLZZoetermeerder Saskia van der Ark is een petitie gestart om de Spoedeisende Hulp van het LangeLand Ziekenhuis open te houden. De SEH sluit door personeelsgebrek drie dagen in de week, van 2 augustus tot 1 oktober. Van dinsdag 08:00 tot vrijdag 08:00 uur is de SEH in het LangeLand dan niet meer bereikbaar en moeten patiĆ«nten uitwijken naar andere ziekenhuizen in de regio.

De petitie heeft in twee dagen tijd al meer dan 500 handtekeningen verzameld. Vooral Zoetermeerders ondertekenden de petitie en vinden het een schande dat de SEH voor zo'n grote stad als Zoetermeer niet meer bereikbaar zal zijn. Ik onderteken de petitie omdat Zoetermeer niet zonder eerste hulp kan" en "Zoetermeer heeft een ehbo nodig er mogen geen levens verloren gaan" is te lezen in de opmerkingen bij de petitie.

In 2014 werd ook een petitie gehouden en konden ruim 25.000 handtekeningen aan de zorgverzekeraars overhandigd worden. Toen ging het om de actie 'Handen af van het LangeLand Ziekenhuis!', voor het behoud van de Spoedeisende Hulp en Intensive Care van het Ziekenhuis.

De petitie is te vinden op: www.petities.com/gedeeltelijke_sluiting_seh_langeland_ziiekenhuis

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-