2022 08 03 Foto Lacrosse 1In de perenboomgaard van de Hof van Seghwaert kan je op vakantie in je eigen stad. De hele zomervakantie ben je welkom om lekker te komen spelen. Bijvoorbeeld bij de waterpomp, of ga op zoek naar de geheime hut of bak een taartje in de modderkeuken.

In de vakantie zijn er ook leuke extra activiteiten voor kinderen. Op woensdagmiddag 3 augustus zijn er sportieve activiteiten en dan kan je meedoen aan een sportclinic. Er wordt dan onder andere Lacrosse gespeeld, dit is een superleuke sport die afkomstig is van de indianen. Doe mee, opgeven is niet nodig en deelname is gratis. Kom om 14.00 uur naar de Hof van Seghwaert en trek je sportkleding aan.

Voor de ouders die meekomen is er een lekker kopje koffie of een glaasje perensap op het terras van De Hof van Seghwaert.

De Hof van Seghwaert organiseert ook elke twee weken een zomerlunch in de boomgaard. De lunch is van 12.15 tot 13.30 uur en bestaat uit soep, een broodje en een glaasje vruchtensap. Kosten zijn 3,50 euro per persoon en 1,50 euro voor mensen met een Zoetermeerpas. Opgeven is niet nodig, je kan gewoon aanschuiven. Maar kom wel op tijd, er is plek voor 15 personen.

De data voor de lunches zijn 2, 16 en 30 augustus en 6 en 20 september.

De Hof van Seghwaert is een gezellige wijktuin in een prachtige groene boomgaard midden in de wijk Seghwaert. Vrijwilligers onderhouden de bomen en organiseren activiteiten voor bewoners in Zoetermeer.

Ook op andere momenten ben je welkom voor een kopje koffie of thee, we zijn geopend van dinsdag tot zondag. Kijk voor de openingstijden op onze site www.hofvanseghwaert.nl  of volg ons op Facebook. Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: boomgaard bij Gaardedreef 169, vlakbij Randstadrailstation Seghwaert. 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-