unnamedWil je weten hoe je boodschappen doet met minder plastic? Op zaterdag 4 juni organiseert de Hof van Seghwaert met het Green Impact Network een Zero Waste Tour in Zoetermeer. Doe mee en ontdek wat er in Zoetermeer mogelijk is. 

Veel mensen willen hun steentje bijdragen aan een duurzame wereld, maar weten niet goed waar te beginnen. Dit terwijl er in Zoetermeer heel veel winkels zijn waar echt niet raar wordt opgekeken als je je eigen zakje of bakje meeneemt. Door het meebrengen van je eigen broodzak, bakje, beker en tasje begin je thuis met het verkleinen van de afvalberg.  Wil je weten waar dat kan of wil je anderen ontmoeten die ook graag minder plastic gebruiken? Ga dan mee op pad in de Week van het afval! 

Er worden tenminste 5 locaties bezocht in en rond de Dorpsstraat. Vervolgens fietsen we naar de Hof van Seghwaert waar nog meer tips over duurzaamheid en afvalscheiding worden gegeven. De groepjes zijn heel klein zodat je al je persoonlijke vragen kunt stellen. 

De tour is van 9.30 tot 11.30 uur. De tickets kosten € 5,00 (inclusief koffie en thee).  Aanmelden kan via www.zerowastenederland.nl/helpen/zero-waste-wandeltours

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-