20190427 7067Na twee jaar door corona afwezig te zijn geweest, houdt Lionsclub Soetermare weer haar Koningsontbijt op het Stadhuisplein. De opbrengst van het Koningsontbijt is traditioneel voor een goed doel, dit jaar de Stichting Biezonder, die kinderen steunt tijdens een ziekenhuisopname.

 

Deelnemers aan het ontbijt kunnen woensdag 27 april bij de stand hun ontbijt ophalen en vervolgens plaatsnemen op de terrassen op het horecaplein. Daar krijgt u tegen inlevering van de consumptiebon die in het tasje zit een lekker kopje of koffie of thee van de Soetermare dames.

De opbrengst van het Koningsontbijt gaat deels naar Stichting Biezonder en deels naar de horecabedrijven op het Stadhuisplein die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken na deze zware tijd.

Lionsclub Soetermare kijkt uit naar het Koningsontbijt: “Met elkaar gaan we er een gezellig en feestelijk Koningsontbijt van maken. Ook ons goede doel Stichting Biezonder heeft twee jaar moeten wachten. Maar nu het Koningsontbijt doorgaat kunnen zij een mooie cheque verwachten voor het goede werk wat zij doen voor kinderen in het ziekenhuis.”

 Tickets voor het Koningsontbijt (€10,- per persoon) zijn te bestellen via: soetermare.nl/product/koningsontbijt-2022

Ter nagedachtenis van een bijzonder meisje

stichting biezonderStichting Biezonder is in 2015 opgericht ter nagedachtenis van een bijzonder meisje, Tess. Tess had meerdere aandoeningen en heeft in haar korte leven maanden in het ziekenhuis gelegen. Ondanks haar ziekte heeft Tess gezorgd voor bijzondere momenten en laten zien dat wat extra aandacht voor ouder en kind zeer wenselijk is.

Sylvia Wijdieks, oprichter Stichting Biezonder: “De artsen en verpleegkundigen doen er alles aan om de juiste medische zorg te geven maar een ‘thuis’ gevoel geven is moeilijk. Als stichting willen wij er graag aan bijdragen dat een kind en zijn familie voor heel even, de ziekte kunnen vergeten. Als je met iets, soms heel kleins, een lach op een kind zijn/haar gezicht of van de familie kan toveren is dat toch het mooiste wat er is!”

Met de opbrengst van het Koningsontbijt kunnen zij bijvoorbeeld verrassingsdozen maken voor kinderen die in het ziekenhuis liggen. Er is al een knuffelvlinder voor jonge kinderen, maar een wens van de stichting is om ook een knuffel te ontwerpen voor de wat oudere kinderen.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-