kerstballen

Lionsclub De Meerbloem houdt een kerstactie met de verkoop van quiches van € 12,50 voor het goede doel. Van iedere verkochte quiche gaat € 4,00 naar Stichting Droomland Zoetermeer.  

Stichting Droomland is een woonvoorziening, waarbij de bewoners voldoende begeleiding en zorg ontvangen in hun dagelijkse leven, waardoor zij veilig en beschermd kunnen wonen. 

Er zijn twee soorten goedgevulde Quiches (800 gram), te weten de originele Quiche Lorraine met spekjes en uitjes en een Quiche met zongedroogde tomaatjes, brie en spinazie. Heerlijk als gebak, maar ook als lunch of avondeten een aanrader. Ze worden vers gemaakt en zijn dus ook nog goed in te vriezen.  

Hoe te bestellen? Plaats uw bestelling per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het aantal quiches, uw naam, adres en telefoonnummer. Na ontvangst van de bestelling ontvangt u een e-mail met het rekeningnummer van de Lionsclub De Meerbloem Zoetermeer. Bestel ze uiterlijk 20 december, dan worden ze voor 24 december bij u thuisbezorgd. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-