trio Bardac en The voice of Violin zoetermeer klassiekVrijdagavond 19 november zal er een speciaal klassiek concert plaatsvinden in de Oude Kerk. Dit concert maakt deel uit van het Zoetermeerse evenement “Klassiek Zoetermeer”. Aan dit speciale concert werken 5 professionele musici mee: Trio Bardac en het duo The voice of Violin.

De musici hebben met harp, viool, piano, dwarsfluit en altviool een boeiend gevarieerd programma samengesteld. Deze avond is gratis te bezoeken en wordt aangeboden door Netwerk Zoetermeer in samenwerking met St. Concerten Oude Kerk/Herbergoudekerk.

Het concert is in de Oude Kerk, Dorpstraat 59 in Zoetermeer. De kerk gaat open om 19.30, het concert start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is thee of koffie verkrijgbaar en de toegang is gratis .

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met de muzikaal adviseur: 079-3612364 of 06-42000213 of kijk op de website www.herbergoudekerk.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-