20210728 25797Bij de inlooplocaties in Meerzicht en Buytenwegh was in juli veel belangstelling voor het vaccineren zonder afspraak. In juli werden al twee dagen gehouden waarop mensen zich zonder afspraak konden laten vaccineren met het Janssen vaccin, komende maand volgen er nog drie dagen.

De belangstelling was groot bij de locaties waar mensen konden binnenlopen om een vaccinatie te halen. “Ik vergeet steeds om een afspraak te maken, daarom loop ik hier nu even binnen, dan ben ik meteen klaar!”, aldus één van de bezoekers.
Op 6 en 10 augustus zijn er nog drie inloopmomenten voor vaccineren zonder afspraak. Er wordt gevaccineerd met het Janssen vaccin. Hiervoor hoeft men maar één vaccin te krijgen.

 

Door de samenwerking tussen de GGD, de Gemeente Zoetermeer en inZet is het mogelijk gemaakt dat mensen op deze locaties ook extra informatie kunnen krijgen over de coronavaccinaties. Dit betreft ook hulp bij het invullen van de gezondheidsverklaringen. Bezoekvrouwen en -mannen kunnen, op aanvraag, mensen begeleiden met uitleg in eigen taal.
Ook de komende tijd kunnen mensen terecht bij de inlooplocaties voor het invullen van de gezondheidsverklaringen en voor hulp bij het inplannen van een digitale afspraak.

 

Vaccinaties

20210728 25792- Dinsdag 10 augustus van 13.00 tot 17.00 uur bij de AmbachtenWerkplaats, Teldersrode 25.
- Vrijdag 6 augustus en vrijdag 20 augustus van 13.00 tot 17.00 uur bij inZet Meerzicht, Uiterwaard 21.

Iedereen boven de 18 jaar die niet zwanger is, kan op deze dagen en tijden op deze plekken langskomen voor een Janssenvaccin. U hoeft alleen uw ID kaart of paspoort mee te nemen. Er is altijd een GGD-arts aanwezig aan wie u vragen kunt stellen over uw gezondheid of over het vaccin.

-advertenties-

-goede doel-