OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Survivalpop startte begin zomer 2020 met speciale quarantaine-edities waarin wekelijks één ‘little-one-man-show' te zien was op YouTube en Facebook. Vanwege het invoeren van de avondklok en bezoek van maximaal één persoon per dag, was het opnemen van deze shows helaas even niet meer mogelijk.

Maar door de versoepelingen is Survivalpop weer helemaal terug en zijn er inmiddels al een aantal leuke, grappige, hilarische en spannende artiesten voor de camera’s verschenen zoals Wilbur Zitman, Leroy Aarts, André Pronk en saxofonist Felipe Castro. Ook staan al veel artiesten te popelen om het podium te betreden. Om maar enkele te noemen: Jordy Carrero, Samentha Nieuwenburg, Jamie Young, Mister Jones, Nadine Almira, Janey Rowen, Peter La Haye, Robbert Fossen, Jair de Groot enz. enz.

survivalpop agenda 2021De eerstvolgende clip komt aanstaande zaterdag 12 juni om 20:00 online op YouTube-kanaal: Survivalpop, dit is een speciale ‘EK-editie’ met in de hoofdrol Survivalpop-ambassadeur John Medley.


Survivalpop

In (‘safe’ opgenomen) mini-clips komt altijd één (solo)artiest in beeld. Dit zijn zangers/zangeressen die door omstandigheden minder boekingen meer hebben, maar op deze manier toch even een ‘laagdrempelig’ podium krijgen. Het concept is een initiatief van Sweet Lake Events. De organisatie en regie ligt in handen van Etiënne Bakker, het camerawerk wordt verzorgd door Ron Jenner en de presentatie door John Tuinebreijer.


Foto’s: Ron Jenner

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-