Zoetermeer Actief, Cater en Co en All in One Feestjes hebben samen een geweldige Valentijnsactie om je geliefde te verrassen! We geven twee volledige Valentijnsboxen weg met heel veel lekkers om een geweldige, romantische en nooit te vergeten Valentijn te beleven.


20210120 22718 copyMarvin Wijnants, Cater en Co: “We willen graag mensen verrassen en blij maken die een rotjaar hebben gehad! In onze box zit voor iedereen wel wat lekkers, voor het ontbijt, lunch of een ander moment.”
De Valentijnsboxen worden, uiteraard op een veilige afstand, aan huis bezorgd door het komische Duo Plumeau. Zij weten elke situatie om te buigen tot een grappig moment en krijgen altijd de lachers op hun hand.

 

Opgeven voor de Valentijnsactie 

De boxen zijn speciaal bedoeld voor mensen die het in het afgelopen jaar niet makkelijk hebben gehad. Ben jij of ken jij iemand voor wie dit afgelopen coronajaar zwaar was en die het echt verdiend om een Valentijn te beleven die hij/zij nooit meer zal vergeten?
Geef je dan op via de Facebookpagina van Zoetermeer Actief, reageer onder het bericht van de Valentijnsactie. Wie zich opgeeft gaat akkoord met het maken van foto/video opnames bij de uitreiking.
Opgeven kan tot en met zondag 7 februari, de winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 8 februari via Facebook.

 Foto en video: Zoetermeer Actief

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-