20130330 130021 20130330 124203

Zaterdag 30 maart jl. heeft de fractie van de Lijst Hilbrand Nawijn de bezoekers van het Stadshart een Paasgroet gebracht. Ondanks het koude weer, was men met mandjes met paaseitjes en mooie vrolijke paaskaarten het Stadshart ingetogen. “Een mooie kans om de bewoners van Zoetermeer te spreken en hen de mogelijkheid te bieden om onze raads- en commissieleden op een makkelijke manier aan te spreken over zaken die hen bezighoudt”, aldus Hilbrand Nawijn, fractievoorzitter.

De kilo’s paaseitjes en de vele lolly’s vonden gretig aftrek en toverde een glimlach op menig gezicht. Ook de paashaas die speciaal mee was gekomen deed vrolijk zijn best om de mensen de kou te doen vergeten. Veel onderwerpen kwamen tijdens de rondgang ter sprake: van Stadsforum tot Stadhuis tot Museum tot Ziekenhuis en CKC. Allemaal items waar de inwoners van Zoetermeer zich, net als LHN, blijkbaar zorgen over maken.

Opvallend was dat een aantal mensen zich afvroeg of de verkiezingen binnenkort al waren, niet wetende dat inmiddels gesproken kan worden van een traditie, dat de LHN een paasgroet brengt op de zaterdag voor Pasen.

-advertenties-

-goede doel-