20230604 39568Bezoekers van de 29ste editie van het Bluesfestival konden van de eerste noten tot laat in de avond genieten van de prachtige en karakteristieke blues sound. Op het Nicolaasplein stonden twee dagen lang de podia en traden non-stop de bands op. 

In totaal traden er meer dan 25 bands op tijdens dit festival. Het evenement ging vrijdag al van start met de traditionele Pub tour waar op maar liefst 12 locaties in Dorpsstraat en stadshart verschillende bands optredens gaven. Zaterdag en zondag waren de grote optredens op het Nicolaasplein te zien en beluisteren, met populaire Blues artiesten zoals The Long Way Blues, Mainline 55,  Dave Chavez Band, Juicy Lucy & The Woodpeckers, Mojo Hand, Lefthand Freddy en Them Lewis Boys. Voor de zaterdag was gekozen voor twee podia, zodat het wisselen van de bands heel snel ging en de muziek kon blijven doorgaan.

 2023 Bluesfestival Zoetermeer 1 van 20  2023 Bluesfestival Zoetermeer 2 van 20


Organisator Etienne Bakker was dan ook heel tevreden met het festival en de opkomst: "Vanaf de eerste band op zaterdag stond het hier al vol en dat is zo gebleven tot aan de afterparty! We hopen wel dat de mensen ook wat te drinken nemen, want het festival is nog steeds gratis door de verkoop van drankjes en eten!"

De bands werden aangekondigd door Ward Meijroos en John Tuinebreier, die samen met de vele vrijwilligers een echt feest maakten van dit Bluesfestival.

 20230604 39563  20230604 39578

 

Foto's: Jeroen Stahlecker, Mark Neijssel en Guus Pauwels

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 






 

 

-advertenties-

-goede doel-