Komende zondag kunt u weer deelnemen aan de maandelijkse rondwandeling door de Natuurtuin. Een deskundige gids vertelt u graag over wat op dit moment in dit unieke stukje groen in het Westerpark te zien is. De rondleiding, die ruim een uur duurt, is gratis.

Harige ratelaar bloemenEr wordt om 14.00 uur verzameld bij de picknicktafel tegenover de plek waar het Westpunt stond (ingang Westerpark via de Turfberg, op de borden richting Natuurtuin / Westpunt volgen). In de Natuurtuin staat nu een keur aan planten in bloei, onder andere paarsrode wilde orchideeën, Italiaanse aronskelken, koekoeksbloemen, harige ratelaar en beemdooievaarsbek.

Bent u benieuwd welke planten bij deze namen horen en wilt u er meer over weten, wandel dan zondag zeker mee met de gids. De rondleiding is minder geschikt voor gebruikers van rolstoelen, zij kunnen een deel van de Natuurtuin via een aparte ingang bezoeken.

Honden mogen de tuin niet in. Wilt u meer over de Natuurtuin weten? Kijk dan eens op de website www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl .

Foto: de harige ratelaar

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-