Muzikaal optreden E sax foto 1Zondagmiddag 21 mei is er weer muziek in de Hof van Seghwaert. Lekker luisteren in de open lucht naar de  'E-sax' formatie, een geweldige band van saxofonisten vanuit het CKC, die voor gezellige en swingende muziek zorgt. Het optreden duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

De 17-koppige formatie E-sax speelt bigband arrangementen van jazz klassiekers, zoals die in een moderne uitvoering vertolkt worden door o.a. Michael Bublé (Moondance), Bruno Mars (Leave the door open) en Robbie Williams (Swing Supreme). De arrangementen voor het orkest worden geschreven door dirigent Eloy Wigman.

Daarnaast zorgen twee kwartetten uit het orkest deze middag voor de nodige afwisseling in de muziekstijlen. Blue Bossa speelt enkele nummers van Gershwin en El Fradisa verrast met Argentijnse tango’s. De toegang is gratis.

Ook op andere momenten ben je welkom in de Hof, het is heerlijk om door de boomgaard te lopen. Het ene deel van de boomgaard is ‘bewerkt’, er is o.a. een stiltetuin, een moestuin en een wijngaard. Een ander deel van de boomgaard is zo goed als ‘onbewerkt’ en daar gaat de natuur zijn gang.

Voor kinderen is er ook volop te doen in de boomgaard, het is dus een gezellig uitje voor jong en oud. De Hof is open van dinsdag tot/met zondag. De Hof van Seghwaert is gelegen aan het parkeerterrein van Gaardedreef 169, 2723 AZ in Zoetermeer. Vanaf de Randstadrail Seghwaert is het slechts 2 minuten lopen. Fietsen kunt u parkeren bij de ingang. De Hof is ook lopend of met de fiets via de Zegwaartseweg toegankelijk.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-